Dag 5 Minivakantie Grevelingen

Bovenstaande foto is genomen op "Archipel" een eilandje in de Grevelingen. We vonden het daar erg mooi, dus dacht ik laat ik daar nog wat foto's van delen.

Na een goede nachtrust op de boot in onze vertrouwde thuishaven, hebben we onze laatste dag besteed aan opruimen & schoonmaken van onze boot.

Voor jullie niet echt interessant om iets over te schrijven, verder hebben we onze bij boot, schoongemaakt en opnieuw ingevouwen. En zoeken we nog naar een juiste plek om hem tijdens onze reis mee te nemen.

Stroomvoorziening is nog een dingetje wat we kunnen verbeteren, onze denk richting is om naar een vast groot paneel te gaan, misschien wel 2 boven onze bimini, een hele "arch" zoals je bij veel andere boten ziet, zien we (nog) niet zitten. We kijken ook naar windgeneratoren, op zich leuk, maar deze beginnen pas echt te leveren vanaf 15-20 knopen wind als we de specs. mogen geloven. Wel 24 uur per dag als het waait, dat dan weer wel. Accucapaciteit moet natuurlijk ook vergroot worden, zonder de start accu mee gerekend hebben we momenteel maar 100ah aan boord, nog geen lifepo4, als we dan alle verbruikers optellen, dan is dat met alle tegenwoordig beschikbare technieken zeker op te lossen, maar alles heeft zo zijn prijs. We hebben nog tijd om erover na te denken wat we precies willen en wat bij ons past.

Voor nu is deze minivakantie ten einde en kijken we weer uit naar de volgende in juni.

Zie onze agenda, tot dan!