Ouders met Covid-19 en veel gewerkt bij Strandpaviljoen

Augustus was een bijzonder maand, met ouders op leeftijd die Covid-19 krijgen, kan het alle kanten op gaan. Gelukkig kan ik melden dat alles tot nu toe goed is afgelopen, al zijn ze nog niet "de oude". D

Bovenstaande foto, is het uitzicht dat ik vanaf mijn (hobby) werkplek heb gehad. We zijn helaas niet met onze boot op pad kunnen gaan. Maar dat gaan we in september zeker goedmaken.

Op het moment dat ik dit schrijf is het 1 september en is onze vakantie begonnen. Het plan was om naar Engeland over te steken, ik schrijf was, omdat blijkbaar een hond niet mee mag nemen vanaf je eigen boot. Ondank dat ie alle entingen etc. heeft gehad. Vandaag nog gebeld met de officiële instanties hierover in de UK. Een heel gedoe. Onze dierenarts in NL was hiervan ook niet op de hoogte. Kortom alleen via vastgestelde routes mag je huisdieren meenemen naar de UK onder bepaalde voorwaarden.

Daar wij voor de laatste week van september Skye al naar een dierenhotel brengen, omdat we dan vliegen naar de Kaapverdische eilanden, wilden we dit haar nu niet nog eens aandoen. We hebben onze bestemming aangepast.

Waar gaan wij dan wel naartoe met onze zeilboot? Het wordt Breskens, Vlissingen, Veersemeer, Oosterschelde en jawel Grevelingen, daar is ie weer.

 

Wil je ons volgen via onze nieuwe Iridium GO satelliet tracker dan kan dat nu. KLIK.

 

Iedereen die zich heeft aangemeld zal ik op de hoogte stellen wanneer we daadwerkelijk vertrekken met de zeilboot.

 

Tot snel allemaal, de hele maand september zijn we onderweg, ter land, ter zee en in de lucht!